Bart Prins nieuwe commercieel directeur Bureau Techniek

Bart Prins nieuwe commercieel directeur Bureau Techniek

Kampen – Bart Prins wordt per 1 januari a.s. commercieel directeur van Bureau Techniek. In deze rol is hij mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het organisatiebeleid en ontwikkelt hij als afgeleide hiervan het commerciële beleid. Daarnaast past de aanstelling in de visie van de organisatie om door middel van talentmanagement collega’s te ontwikkelen en te begeleiden naar functies die passen bij persoonlijke ambities.

Bart Prins begon eind 2014 zijn loopbaan als accountmanager bij Werkis / verder met werk in Emmeloord. In 2016 werd hij op dezelfde locatie vestigingsmanager. Een rol die hij later a.i. ook bij PEC Zwolle Werkt op zich nam. Vanaf januari 2019 vervolgde hij zijn carrière bij Werkis als districtsmanager, waarbij hij ook onderdeel was van het commercieel managementteam.

Sinds juli 2020 combineert hij deze rol met het operationeel management van ons full service marketingbureau Brainpink. Zijn huidige taken bij Werkis zal hij per 1 januari a.s. overdragen aan de collega’s van het commerciële team, terwijl hij zijn nieuwe rol bij Bureau Techniek zal combineren met zijn verantwoordelijkheid bij Brainpink.

DDF People is een netwerk van organisaties waarmee we mensen willen ontwikkelen en waar klanttevredenheid centraal staat. De DDF People members zijn Werkis / verder met werk, QOORE, PEC Zwolle Werkt, Bureau Techniek, #welovesociety, THRLL., Brainpink, Meester en Meester, Base to Work, Home of esports, Degave en Shaer (e) learning.