Kom langs bij ons online
Coffee & Connect café!

Hé Young Professional, ben jij klaar om je carrière een kickstart te geven? Kom dan eens langs bij ons online Coffee & Connect cafe! 🚀

Misschien ben je net afgestudeerd en oriënteer jij je op je eerste stap op de arbeidsmarkt of heb je momenteel al een baan, maar ben je eigenlijk toe aan een nieuwe uitdaging.

Het vinden van jouw droombaan kan een behoorlijke uitdaging zijn, er staan tegenwoordig zoveel vacatures online! Het is belangrijk om van te voren goed te weten waar jij voldoening en energie uithaalt. En daar willen onze HR- en loopbaanadviseurs Cindy en Jannika je graag bij helpen! We hebben daarom speciaal voor jou ons online Coffee & Connect Cafe geopend!

Maak een vrijblijvende afspraak!

Denk je wel eens na over de volgende vragen?

  • Wat zoek ik nu eigenlijk in een functie?
  • Welk type organisatie past bij mij?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten?
  • hoe kan ik mijn kwaliteiten inzetten in mijn werk?
  • Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt?

Dan ben je niet de enige. Dit zijn hele herkenbare en logische vragen wanneer je je aan het oriënteren bent op een (nieuwe) baan. Maar het kunnen ook lastige vragen zijn. Tijdens onze Coffee & Connect willen je graag helpen antwoord te krijgen op deze vragen, zodat jij straks heel gericht op zoek kan gaan naar de baan die echt bij jou past! Uiteraard geven wij jou hierbij ook eventuele tips voor de opmaak van je cv en de do’s en don’ts tijdens een sollicitatiegesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wie zijn wij

DDF People is een holding waar 20 ondernemende en innovatie bedrijven onderdeel vanuit maken. Van start-up tot scale up, van arbeidsbemiddeling tot marketing en van IT tot management; binnen het DDF concern gebeurt er veel en liggen er vele kansen. Bij DDF people staat de ontwikkeling van mensen en bedrijven centraal. Wie weet vind jij je droombaan bij DDF People!

159

Medewerkers

20

Bedrijven

9,2

Medewerkerstevredenheid

Let's meet!

Wil je langskomen in ons Online Coffee & Connect Cafe?
Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Heb je een vraag over over Coffee & Connect of over DDF People? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier of door een mail te sturen naar Info@ddfpeople.nl.

Contactformulier