tewsat

117

Medewerkers

18

Bedrijven

9.2

Gemiddelde klanttevredenheid

DDF People. Wie?

DDF People is een holding waar 19 bedrijven onderdeel van uit maken. Al deze bedrijven worden gekenmerkt door een sterk ondernemend en innovatief karakter en een passie voor het ontwikkelen van mensen. De ambitie om richting te geven aan de ontwikkeling en ondernemerschap van onze collega’s heeft geresulteerd in de sterke groei en uitbreiding van het aantal bedrijven. En zo zijn we nog steeds groeiende. Door het aanbieden van opleidingen en cursussen en de verscheidenheid aan bedrijven investeren wij in onze collega’s en zijn er mooie doorgroeimogelijkheden aanwezig.

De bedrijven zijn gevestigd in: Heerenveen, Meppel, Emmeloord, Genemuiden, Kampen, Zwolle, Lelystad, Harderwijk, Almere en Utrecht.

Wat houdt dat in voor mij?

Het werkveld, wat houdt dat nu precies in? Met zoveel diverse bedrijven biedt DDF People jou een uitstekende manier om je opgedane kennis in praktijk te brengen en het bedrijfsleven te ervaren. Onze 19 bedrijven variëren sterk. Van de arbeidsbemiddelingsbranche en sociaal maatschappelijke initiatieven tot aan een fullservice marketingbureau, juridisch adviesbureau en verkoop van bedrijfskleding.

Zoek jij een Hbo stageplaats op gebied van sales, communicatie, ondernemerschap, marketing, social work, bedrijfskunde, HR en/of recruitment, dan ben jij bij ons aan het juiste adres! In een ondernemend en betrokken team krijg jij de juiste begeleiding, een compleet ingerichte werkplek, een dikke stagevergoeding, alle vrijheid, veel verantwoordelijkheid en krijg jij ook de kans om jouw eigen ideeën te realiseren! Zo is er zelfs een nieuw bedrijf ontstaan door een afstudeeronderzoek vanuit een van onze collega’s.

Welk carrièrepad wil jij gaan bewandelen? Wij kijken graag samen met jou naar je interessegebieden, vraagstukken en de mogelijkheden binnen onze labels om op die manier samen vorm te geven aan jouw afstudeeropdracht.

Nog mooier meegenomen:

Een stage bij een van de bedrijven van DDF People is de uitgelezen kans om een kickstart te geven aan je veelbelovende carrière. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat je na je afstuderen bij een van onze labels aan de slag kan gaan! Na je afstuderen direct terecht komen in een team waar in jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities geïnvesteerd wordt en de resultaten van jouw onderzoek met eigen ogen mee mag maken. Klinkt dat niet als muziek in jouw oren? Wie weet mag jij met nog vers je diploma op zak je functietitel op LinkedIn al veranderen naar Recruitment Consultant, Accountmanager, Online Marketeer of Jobcoach!

Wat zoeken we dan in jou?

Een frisse blik die ons nieuwe ideeën en kennis brengt. Jij bent een gedreven persoonlijkheid die van nature oprechte interesse en betrokkenheid toont. Je beschikt over een proactieve houding, staat graag in contact met mensen en werkt proces- en resultaat gericht.

Reactieformulier stage