Accountmanager M/V | Kampen

Work at Brainpink

Kampen

Brainpink

Accountmanager M/V | Kampen

Kampen

Fulltime | HBO | Kampen

Wat ga je doen?

Als accountmanager voeg je waarde toe aan de organisatie door het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het binden van (nieuwe) klanten aan Brainpink. Jij wilt scoren en weet potentiële opdrachtgevers te overtuigen. Je hebt lef en je onderhoudt je netwerk actief. Je inventariseert trends en vraagstukken bij klanten ten aanzien van online marketing en vertaalt dit naar de dienstverlening van Brainpink. Naast het binnenhalen van leads, opdrachten en klanten, ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer. Wanneer je niet op pad bent naar (potentiële) klanten, houd je je op kantoor bezig met het schrijven van offertes en het voorbereiden van presentaties om jouw klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde van Brainpink.

Wie ben jij?

Jij bent een hunter! Jij ruikt kansen en je creëert ze. Je handelt proactief en je bent oprecht geïnteresseerd. Je gaat voor het hoogst haalbare, alleen het beste is goed genoeg. Je bent ondernemend en ambitieus. Je bent positief kritisch en resultaatgericht.

Wie zijn wij?

In een jong en hecht team werken wij continu aan onze missie; Boost Your Business! Ambitieus, gedreven en gaan voor maximale customer satisfaction, dat is hoe we werken. We vertalen marketingvraagstukken naar concepten en concrete marketingactiviteiten. Wij werken nauw met elkaar samen en delen veel kennis met elkaar. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied bezoeken wij regelmatig events. Brainpink investeert continu in trainingen en opleidingen, van cursussen tot volledige hbo-opleidingen en masters, om jou te kunnen blijven ontwikkelen en uitdagen.

Brainpink is onderdeel van DDF people.

Wat wij vragen?

· Afgeronde HBO opleiding
· Representatief, commercieel en enthousiast
· De drive om het beste uit jezelf te halen
· Doortastend, empathisch en overtuigend
· Ervaring in de marketing / marketing achtergrond

Wat staat daar tegenover?

· Een goed startsalaris
· Uitgebreid inwerktraject en aanbod van trainingen en complete opleidingen
· Interne doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende of specialistische functie
· Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Brainpink brede activiteiten
· Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken
· Werken met energieke collega’s in een hecht team
· 32 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
· Uitzicht op een Brainpink auto
· Flexibele werktijden

Solliciteren?

Ben jij enthousiast over de vacature van accountmanager? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Respond to this vacancy

I agree with the privacy statement .