Senior Interim Corporate Recruiter

Werken bij Higher Skills

Kampen

Higher Skills

Senior Interim Corporate Recruiter

Kampen

HBO/WO | Fulltime | Kampen

Ben jij de persoon die ons label Higher Skills naar een volgend niveau weet te trekken? Heb jij ervaring in de recruitmentbranche en wil graag je ondernemerschap inzetten in je werk? Stroomt het commerciële bloed door je aderen en blink jij uit in een startup organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven? Dan zijn wij wellicht een goede match!

Higher Skills

Higher Skills richt zich op de bemiddeling van top recruitmentprofessionals naar organisaties in de zorg, techniek, IT en overheid. Wij spelen hiermee een belangrijke rol in de realisatie van ambities van zowel de professional als de organisatie. Ons netwerk recruitmentprofessionals bestaat voor het overgrote deel uit interimmers die allemaal beschikken over een stevig trackrecord aan succesvol afgeronde opdrachten binnen de expertises sourcing, recruitment marketing en procesoptimalisatie. Dit zijn professionals die weten wat ze kunnen en altijd van toegevoegde waarde zijn voor hun klanten! Higher Skills inventariseert en vertaalt de behoefte van de opdrachtgevers naar het netwerk en zorgt voor de beste match tussen recruitmentprofessional en organisatie!

Wat ga je doen?

Als Commercieel Manager bij Higher Skills ben jij de man of vrouw die de flinke ambities van Higher Skills gaat verwezenlijken. De richting van Higher Skills is bepaald en er ligt een mooie uitdaging om hier op eigen authentieke wijze invulling aan te geven. In deze functie krijg jij de volledige vrijheid om Higher Skills verder uit te bouwen en de strategie voor de aankomende jaren vorm te geven. Je krijgt veel vrijheid, maar kunt rekenen op de inzet en betrokkenheid van de collega’s van het zusterbedrijf QOORE.

Als Commercieel Manager is het jouw verantwoordelijkheid om Higher Skills bij organisaties op de kaart te zetten als de partner op gebied van recruitment. Wat het recruitmentvraagstuk ook is, Higher Skills zorgt voor een passende oplossing! Dankzij je commerciële vaardigheden weet jij de potentiële opdrachtgevers hiervan te overtuigen en positioneer jij jezelf als strategisch partner. Je onderhoudt relaties en bent continu bezig het klantenportfolio van Higher Skills te vergroten. Dit doe je door middel van actieve sales en het inzetten van de marketingmiddelen van Higher Skills.

De bemiddeling van recruitmentprofessionals vraagt van jou uitstekende netwerk skills. Jij kent de interim professionals, weet waar hun expertisegebieden liggen en bij welke organisatie zij het beste tot hun recht komen. Jij hebt kennis van de arbeidsmarkt en houd jezelf graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen op gebied van recruitment. Hierin signaleer je de kansen voor Higher Skills en vertaal je deze naar de strategie.

Dit is de ideale baan voor een ambitieuze, ondernemende persoonlijkheid met een passie voor recruitment! Wij bieden jou de mogelijkheid om te ondernemen, jezelf te ontwikkelen en je eigen succes te creëren. Jij hebt volledige invloed op de invulling van je dagen en wordt hierin optimaal ondersteund!

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven persoonlijkheid, die deel wil uitmaken van een groeiende organisatie. Jij houdt van pionieren en hebt aantoonbare ervaring in de recruitmentbranche. Met je oprechte interesse in mensen ligt jouw kracht in het maken van verbindingen. Daarnaast denk je graag mee over strategische en commerciële doelstellingen voor de organisatie. Je bent toe aan een volgende stap, waarin je kunt rekenen op de betrokkenheid van je team en een grote mate van vrijheid om op eigen wijze de ambities van onze organisatie vorm te geven.

Wat krijg jij daarvoor in ruil terug?

  • Een uitdagende baan in een groeiende onderneming waarin eigen initiatieven en ideeën sterk gestimuleerd worden;
  • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring en opgebouwde netwerk;
  • Een auto van de zaak;
  • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
  • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
  • 35 vakantiedagen;
  • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
  • Flexibele werktijden;
  • Korting op je fitnessabonnement.

Sollicitatieprocedure

Ben jij diegene die het merk Highers Skills naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct en wie weet zitten wij binnenkort met een kop koffie om de tafel! Vragen? Bel onze Corporate Recruiter Cindy Alferink, bereikbaar op 06-82476815.

Hierbij willen we benadrukken dat iedereen welkom is om bij ons te solliciteren.

Reageren op deze vacature

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.