Salesmanager M/V

Work at Werkis

Genemuiden, Lelystad, Zwolle, Emmeloord, Kampen

Werkis

Salesmanager M/V

Genemuiden, Lelystad, Zwolle, Emmeloord, Kampen

Fulltime | HBO | Zwolle

Wat ga je doen?

Als salesmanager ben jij het fundament voor de verdere groei van de vestiging. Je doet acquisitie en zorgt dat je de hele week aan tafel zit bij prospects en klanten. Jij bent degene die prospects weet te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen bij je klanten en speelt op die manier in op hun wensen en behoeften. Je bent van nature een netwerker en jij weet je netwerk dan ook optimaal te benutten om ons portfolio aan klanten uit te breiden. Je houdt van onderhandelen en je weet in de gesprekken met klanten en prospects haarfijn duidelijk te krijgen waar de behoeftes liggen. Je maakt duidelijke (prijs) afspraken en weet je doel te realiseren: het opbouwen van lange termijn samenwerkingen met onze klanten

Wie ben jij?

Jij bent een winnaar! Jij ruikt kansen en je creëert ze. Je handelt proactief en je bent oprecht geïnteresseerd. Je neemt de tijd voor een gesprek en de koffie staat altijd klaar. Je gaat voor het hoogst haalbare, alleen het beste is goed genoeg. Je bent ondernemend en ambitieus. Je bent positief kritisch en resultaatgericht.

Wie zijn wij?

PEC Zwolle Werkt is onderdeel van DDF People. Als partner van PEC Zwolle zetten we ons in voor onze missie: verder met werk. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling en dat werk leuk mag zijn. Onze young professionals zijn iedere dag gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Jong, ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. Het zelfstandig opstarten en managen van een nieuwe vestiging behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden. Wij investeren continu in training en opleiding, van cursussen tot volledige hbo-opleidingen en masters. DDF People kiest bewust voor jouw toekomst.

Wat vragen wij?

· Afgeronde HBO opleiding

· Representatief, commercieel en enthousiast

· De drive om het beste uit jezelf te halen

· Doortastend, empathisch en overtuigend

Wat staat daar tegenover?

· Een goed startsalaris

· Uitgebreid inwerktraject en aanbod van trainingen en complete opleidingen

· Interne doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende of specialistische functie

· Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en PEC Zwolle Werkt brede activiteiten

· Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken

· Werken met energieke collega’s in een hecht team

· 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband

· Uitzicht op een PEC Zwolle Werkt auto

· Flexibele werktijden

Solliciteren?

Ben jij enthousiast over de vacature van accountmanager? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaande button!

Respond to this vacancy

I agree with the privacy statement .