Onze labels

De ambitie van DDF People resulteert in een sterke groei en uitbreiding in het aantal bedrijven. Sinds de oprichting van Werkis / verder met werk in 2008 is DDF People met 11 bedrijven uitgebreid.

Werkis / verder met werk

Werkis is een erkende intermediair van arbeid. Het bedrijf onderscheidt zich door te werken vanuit de overtuiging dat zij het werk goed willen doen. Werkis biedt de diensten uitzenden, detacheren, werving & selectie, inhouse services, poolmanagement, opleiden, leerwerktrajecten, loopbaancoaching, assessments en juridisch advies aan. Het bedrijf heeft een unieke regionale spreiding in midden-Noord-Nederland en is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf.

Meer weten over Werkis? Bekijk hier de website.

QOORE

Als specialist in recruitment opereert QOORE vanuit de business units werving & selectie, interim recruitment, consultancy en trainingen. Vanuit relatie en innovatie biedt QOORE een oplossing voor recruitment en carrièrestappen. Hierbij speelt persoonlijk contact als vanzelfsprekend een centrale rol. Daarnaast is het overtreffen van de verwachting een drijfveer om processen doorlopend te innoveren.

Meer weten over QOORE? Bekijk hier de website.

PEC Zwolle Werkt

PEC Zwolle Werkt is een erkende intermediair van arbeid. Het bedrijf ervaart maatschappelijke betrokkenheid met PEC Zwolle en geeft hier praktisch inhoud aan in samenwerking met Werkis / verder met werk. Met een procesmatige benadering vindt PEC Zwolle Werkt de juiste kandidaten voor haar opdrachtgevers.

Meer weten over PEC Zwolle Werkt? Bekijk hier de website.

Bureau Techniek

Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen naar duurzame, technische banen. Bureau Techniek biedt de diensten uitzenden, detacheren en opleiden. Bureau Techniek is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf.

Meer weten over Bureau Techniek? Bekijk hier de website.

#welovesociety

#welovesociety staat voor een samenleving waarin we elkaar leren kennen en waarderen op basis van gelijkwaardigheid. In Nederland helpt het bedrijf organisaties met sociale veiligheid en welbevinden zowel in de klas als op de werkvloer. Dit doen we door actuele, interactieve voorlichtingen en trainingen rondom verschillende maatschappelijke thema’s. Hierbij staan bewustwording, confrontatie en het bespreekbaar maken van taboes centraal.

Meer weten over #welovesociety? Bekijk hier de website.

Brainpink

Brainpink is marketingspecialist die samen verandering en ontwikkeling creëert. Vanuit hun missie ‘boost your business’ ontzorgt Brainpink bedrijven volledig en wordt marketing op alle vlakken optimaal ingezet om marketingdoelstellingen te behalen. Het fullservice marketingbureau biedt de diensten grafische vormgeving, foto- & videoproductie, online marketing, content marketing, events, web development, concepting, corporate identity en social media marketing aan. Tijdens de ultieme samenwerking met de klant staat expertise, creativiteit en innovatie centraal.

Meer weten over Brainpink? Bekijk hier de website.

THRLL.

THRLL werkkleding maakt de combinatie tussen functionaliteit, employer branding en duurzaamheid. Samen met onze nauwkeurig geselecteerde leveranciers staan wij voor exclusieve service en streeft THRLL naar 100% klanttevredenheid. Met het unieke THRLL platform kunnen bedrijven zich met de uiterste eenvoud kleding bestellen. Dit gebeurt mede dankzij het Stock en Store concept: voor iedere klant creëert THRLL een platform met diensten en producten die voor de klant relevant zijn. Hiermee is het THRLL platform voor iedere klant uniek.

Meer weten over THRLL? Bekijk hier de website.

Base to Work

Base to Work begeleidt en traint kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een basis voor duurzaam werk. Met een intensieve ondersteuning en begeleiding van kandidaten krijgen zij inzicht in de eigen mogelijkheden en ontwikkelpunten richting zelfredzaamheid, met als doel de afstand tot het verkrijgen en behouden van studie en werk verkleinen om duurzaam te integreren in de arbeidsmarkt.

Meer weten over Base to Work? Bekijk hier de website.

Home of esports

Home of esports is een esports specialist die custom-made esports oplossingen biedt op zowel B2B- als B2C-niveau. Home of esports helpt bedrijven en verenigingen met het opzetten van een strategie, gebaseerd op de eigen identiteit, om merken te laten groeien door jongeren te binden aan een merk met de inzet van esports. Daarnaast biedt Home of esports een mogelijkheid om spelers te ontwikkelen tot esporters en van de huidige esporters helden te creëren doormiddel van branding. Het fullservice esportsbureau biedt de diensten custom-made online- en offline events, talentmanagement, masterclasses, brand activations en social responsibility aan.

Meer weten over Home of esports? Bekijk hier de website.

Meester en Meester

Meester en Meester staat voor een veilige en rechtvaardige samenleving en helpt particulieren, het bedrijfsleven en de overheid met uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Meester en Meester maakt wetgeving toegankelijk en is onderscheidend door middel van innovatie, haar specialistische kennis en de adviseurs van de toekomst. De dienstverlening bestaat uit consultancy, interim en een eigen academy.

Meer weten over Meester en Meester? Bekijk hier de website.