Onze labels

De ambitie van DDF People resulteert in een sterke groei en uitbreiding in het aantal bedrijven. Sinds de oprichting van Werkis / verder met werk in 2008 is DDF People met 17 bedrijven uitgebreid.

Werkis is een erkende intermediair van arbeid. Het bedrijf onderscheidt zich door te werken vanuit de overtuiging dat zij het werk goed willen doen. Werkis biedt de diensten uitzenden, detacheren, werving & selectie, inhouse services, poolmanagement, opleiden, leerwerktrajecten, loopbaancoaching, assessments en juridisch advies aan. Het bedrijf heeft een unieke regionale spreiding in midden-Noord-Nederland en is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf.

Meer weten over Werkis? Bekijk hier de website.

Als specialist in recruitment opereert QOORE vanuit de business units werving & selectie, interim recruitment, consultancy en trainingen. Vanuit relatie en innovatie biedt QOORE een oplossing voor recruitment en carrièrestappen. Hierbij speelt persoonlijk contact als vanzelfsprekend een centrale rol. Daarnaast is het overtreffen van de verwachting een drijfveer om processen doorlopend te innoveren.

Meer weten over QOORE? Bekijk hier de website.

PEC Zwolle Werkt is een erkende intermediair van arbeid. Het bedrijf ervaart maatschappelijke betrokkenheid met PEC Zwolle en geeft hier praktisch inhoud aan in samenwerking met Werkis / verder met werk. Met een procesmatige benadering vindt PEC Zwolle Werkt de juiste kandidaten voor haar opdrachtgevers.

Meer weten over PEC Zwolle Werkt? Bekijk hier de website.

"Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen in de techniek, waarbij duurzaamheid centraal staat."

Met een groot netwerk binnen het technische vakgebied is Bureau Techniek een voorloper in de markt voor detacheren en opleiden binnen de techniek. We zijn vooruitstrevend, geven nooit op en gaan alleen voor het beste. We helpen professionals naar de beste banen en zorgen ervoor dat zij relevant blijven in een continu veranderende wereld. Onze opdrachtgevers helpen we met het realiseren van hun doelstellingen door ons aanbod van gemotiveerde professionals en onze duurzame aanpak in het (blijvend) opleiden van medewerkers.

Meer weten over Bureau Techniek? Bekijk hier de website.

#welovesociety staat voor een samenleving waarin we elkaar leren kennen en waarderen op basis van gelijkwaardigheid. In Nederland helpt het bedrijf organisaties met sociale veiligheid en welbevinden zowel in de klas als op de werkvloer. Dit doen we door actuele, interactieve voorlichtingen en trainingen rondom verschillende maatschappelijke thema’s. Hierbij staan bewustwording, confrontatie en het bespreekbaar maken van taboes centraal.

Meer weten over #welovesociety? Bekijk hier de website.

Brainpink is marketingspecialist die samen verandering en ontwikkeling creëert. Vanuit hun missie ‘boost your business’ ontzorgt Brainpink bedrijven volledig en wordt marketing op alle vlakken optimaal ingezet om marketingdoelstellingen te behalen. Het fullservice marketingbureau biedt de diensten grafische vormgeving, foto- & videoproductie, online marketing, content marketing, events, web development, concepting, corporate identity en social media marketing aan. Tijdens de ultieme samenwerking met de klant staat expertise, creativiteit en innovatie centraal.

Meer weten over Brainpink? Bekijk hier de website.

THRLL werkkleding maakt de combinatie tussen functionaliteit, employer branding en duurzaamheid. Samen met onze nauwkeurig geselecteerde leveranciers staan wij voor exclusieve service en streeft THRLL naar 100% klanttevredenheid. Met het unieke THRLL platform kunnen bedrijven zich met de uiterste eenvoud kleding bestellen. Dit gebeurt mede dankzij het Stock en Store concept: voor iedere klant creëert THRLL een platform met diensten en producten die voor de klant relevant zijn. Hiermee is het THRLL platform voor iedere klant uniek.

Meer weten over THRLL? Bekijk hier de website.

Base to Work begeleidt en traint kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een basis voor duurzaam werk. Met een intensieve ondersteuning en begeleiding van kandidaten krijgen zij inzicht in de eigen mogelijkheden en ontwikkelpunten richting zelfredzaamheid, met als doel de afstand tot het verkrijgen en behouden van studie en werk verkleinen om duurzaam te integreren in de arbeidsmarkt.

Meer weten over Base to Work? Bekijk hier de website.

Home of esports is een esports specialist die custom-made esports oplossingen biedt op zowel B2B- als B2C-niveau. Home of esports helpt bedrijven en verenigingen met het opzetten van een strategie, gebaseerd op de eigen identiteit, om merken te laten groeien door jongeren te binden aan een merk met de inzet van esports. Daarnaast biedt Home of esports een mogelijkheid om spelers te ontwikkelen tot esporters en van de huidige esporters helden te creëren doormiddel van branding. Het fullservice esportsbureau biedt de diensten custom-made online- en offline events, talentmanagement, masterclasses, brand activations en social responsibility aan.

Meer weten over Home of esports? Bekijk hier de website.

Meester en Meester staat voor een veilige en rechtvaardige samenleving en helpt particulieren, het bedrijfsleven en de overheid met uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Meester en Meester maakt wetgeving toegankelijk en is onderscheidend door middel van innovatie, haar specialistische kennis en de adviseurs van de toekomst. De dienstverlening bestaat uit consultancy, interim en een eigen academy.

Meer weten over Meester en Meester? Bekijk hier de website.

Shaer e-learning ontwerpt en ontwikkelt (online) leerinterventies voor opdrachtgevers. Onze leerinterventies zijn altijd gericht op innovatie, creativiteit en maatwerk. Geen enkele leerinterventie is hetzelfde. De leerinterventies hebben een wetenschappelijke, onderwijskundige basis. Door in samenwerking met de opdrachtgever, medewerkers te helpen om hun werk met meer plezier en resultaat te kunnen doen, is waar Shaer voor staat: samen en door kennis te delen kom je verder! Dit resulteert in effectieve leerpaden, waarbij kennis op de lange termijn onderhouden en geborgd wordt.

“Bona conscientia”, oftewel: goed geweten. Dat is het motto van Degave. Degave is een subsidieadviesbureau dat bedrijven door heel Nederland helpt bij het waarmaken van hun ambities door hen optimaal gebruik te laten maken van subsidies. Als strategisch partner is Degave op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de bedrijven en ontzorgt het bedrijven volledig in subsidievraagstukken. Hierdoor kunnen de bedrijven zich volledig focussen op hun bedrijfsvoering in de wetenschap dat ze geen kansen onbenut laten.

Capital Spring is de specialist voor elk financieel capaciteitsvraagstuk en biedt de diensten detachering en werving en selectie aan. Wij handelen vanuit een passie voor Finance en de oprechte interesse in mensen die dit mogelijk maken. Vanuit een persoonlijke aanpak, gecombineerd met oprechte interesse en een cultuur van continu verbeteren, willen wij de perfecte match maken tussen mens en organisatie.

Heroes Are Made In The Heart. Hamith is een topsport agency dat de beste werk- en leefomgeving creëert voor topsporters, om het maximale rendement uit talent te halen. Met de diensten performance coaching, tactische en technische coaching, fysieke training, facility management en personal branding creëert Hamith een ambitieuze, professionele omgeving, waarin de mens centraal staat. Zo staan topsporters dichtbij zichzelf en door zelfbewustzijn en zelfvertrouwen komen hun talenten het beste tot haar recht.

Green Resource Group is recruitmentspecialist voor de agribusiness & food. Een steeds meer professionaliserende Agri-sector heeft een recruitmentspecialist nodig met kennis van de arbeidsmarkt en passie voor de sector. Met een groot netwerk en jarenlange ervaring in recruitment combineert Green Resource Group twee essentiële onderdelen voor het vinden van professionals voor de toekomst. Green Resource Group richt zich op bedrijven in de agribusiness en bedrijven met eerste lijnsverwerking van agrarische producten. De dienstverlening bestaat uit werving- en selectie, detachering en interim management.

Higher Skills richt zich op bemiddeling van top interim Recruiters binnen Overheid, Zorg, Techniek en IT. De interim Recruiters van Higher Skills beschikken allemaal over een fraai trackrecord aan succesvol afgeronde opdrachten binnen de expertises sourcing, recruitment marketing en procesoptimalisatie. Of het nu gaat om het oplossen van een capaciteitsprobleem, het searchen van complexe en schaarse profielen of het ontwikkelingen van nieuwe recruitmentactiviteiten: Higher Skills heeft de Recruiter die past bij uw recruitmentvraagstuk.

In 2021 is FC Utrecht een vijfjarig partnership aangegaan met Werkis / verder met werk. Deze samenwerking heeft geleid tot de oprichting van FC Utrecht Werkt. FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht.

Code Deta is de recruitmentspecialist binnen de industrie. Met een focus op MBO+ bemiddelen wij talent naar de mooiste vaste banen binnen de industrie. Door ons enkel te richten op de industrie begrijpen wij hoe een productie organisatie in elkaar steekt en hoe afdelingen zich tot elkaar verhouden.