Over ons

De bedrijven van DDF People kenmerken zich door klanttevredenheid te realiseren en de passie om collega’s te ontwikkelen. Dit begon in 2008 met de oprichting van Werkis / verder met werk. De ambitie om te sturen op klanttevredenheid en mensen te ontwikkelen resulteerde in een sterke groei en uitbreiding in het aantal bedrijven. De groei wordt gedragen door onze collega’s, die met eigen initiatief en motivatie op een inspirerende wijze verantwoordelijkheid nemen.

Met een positief kritische houding naar elkaar én naar onze processen borgen we kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Binnen deze continu veranderende wereld waarin technologie en data nieuwe impulsen en vormen geven aan de manier van zaken doen, staan we ook voor een actieve invulling van de persoonlijke relatie met elkaar.

157

Medewerkers

18

Bedrijven

9.2

Gemiddelde medewerkerstevredenheid

Onze bedrijven

De ambitie van DDF People resulteert in een sterke groei en uitbreiding in het aantal bedrijven. Sinds de oprichting van Werkis / verder met werk in 2008 is DDF People met 16 bedrijven uitgebreid. Onze bedrijven opereren zelfstandig en kenmerken zich elk door een eigen identiteit. De onderlinge verbinding van onze bedrijven is sterk door de shared values van DDF People. Dit zijn geloofwaardigheid, toewijding en een positief kritische houding. Wij bundelen onze krachten met als doel klanttevredenheid.

DDF People, share to grow.

2008, Oprichting Werkis

 

2011, Oprichting QOORE

 

2012, Oprichting PEC Zwolle Werkt

 

2014, Oprichting Bureau Techniek

 

2018, Oprichting THRLL

 

2018, Oprichting Brainpink

 

2018, Oprichting Welovesociety

 

2019, Oprichting Home of esports

 

2019, Oprichting Base to Work

 

2019, Oprichting Meester en Meester

 

2020, Oprichting Shaer e-learning

 

2020, Oprichting Degave

 

2021, Oprichting Capital Spring

 

2021, Oprichting Hamith

 

2021, Oprichting Green Resource Group

 

2021, Oprichting Higher Skills

 

De ontwikkeling van onze collega's

Eén van de doelstellingen van DDF People is het ontwikkelen van haar mensen. Hier geven we op verschillende manieren richting aan.

Ontwikkeling

Onze bedrijven bewegen continu mee met trends en de arbeidsmarkt en zijn altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing en verdieping. Onze collega’s leren niet alleen door te doen, maar ook door de kennis en vaardigheden toe te passen die zij geleerd hebben tijdens trainingen, workshops en events.

Trainingen

Investeren in ontwikkeling is belangrijk. Onze collega’s krijgen verschillende trainingen aangeboden om de kennis en vaardigheden op te doen die zij nodig hebben.

Sporenbeleid

Ontwikkeling brengt mensen verder met werk. Bij DDF People kunnen onze collega’s doorgroeien in verschillende richtingen en worden zij begeleid in hun doorgroei naar elke functie binnen DDF People.

Build your dream

Onze collega’s willen het beste uit zichzelf halen en hebben een duidelijk doel voor ogen. Bij DDF People wordt hun ondernemersgeest en ondernemersdroom gestimuleerd door een opleiding naar keuze of het opstarten van een eigen onderneming.

Carrière mogelijkheden

Binnen DDF People geloven wij dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Wij bieden onze collega’s de mogelijkheid om te studeren zonder overeenkomsten en in het oog van de ondernemersgeest de mogelijkheid tot verschillende doorgroeimogelijkheden.