Rozemarijn Rietberg nieuwe operationeel directeur Werkis / verder met werk

Rozemarijn Rietberg nieuwe operationeel directeur Werkis / verder met werk

Kampen – Rozemarijn Rietberg wordt per 1 januari 2021 operationeel directeur bij Werkis / verder met werk. In deze rol is ze mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het organisatiebeleid en is ze als afgeleide hiervan verantwoordelijk voor de inrichting van de organisatie. Daarnaast past de aanstelling in de visie van de organisatie om door middel van talentmanagement collega’s te ontwikkelen en te begeleiden naar functies die passen bij persoonlijke ambities.

Rozemarijn Rietberg begon in september 2016 als accountmanager bij Werkis, vestiging Kampen. In november 2017 werd ze op dezelfde locatie vestigingsmanager. Een rol die ze ook in Genemuiden tijdelijk op zich nam. Vanaf april 2019 maakte ze als districtsmanager onderdeel uit van het zgn. Commercieel Team. In deze rol was ze mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het commercieel beleid en stuurde ze naast een aantal Werkis vestigingen ook PEC Zwolle Werkt aan.

DDF People is een netwerk van organisaties waarmee we mensen ontwikkelen en waar klanttevredenheid centraal staat. De DDF People members zijn; Werkis, QOORE, PEC Zwolle Werkt, Bureau Techniek, Welovesociety, THRLL., Brainpink, Meester en Meester, Base to Work, Home of eSports, Degave, Shaer (e) learning, Hamith en Capital Spring.