Inhouse Recruiter

Werken bij Werkis / verder met werk

Baarn

Werkis / verder met werk

Inhouse Recruiter

Baarn

Inhouse Recruiter bij Werkis / verder met werk

Ben jij een echte regelaar? Vind je het leuk om veel verschillende ballen tegelijk hoog te houden? Ben je daarnaast goed in het opbouwen en onderhouden van relaties? Dan is Werkis op zoek naar jou!

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van Werkis een belangrijke bijdrage aan levert. Werkis biedt haar opdrachtgevers verschillende diensten aan en één daarvan is onze Inhouse Service. Als Inhouse Recruiter maak jij onderdeel uit van het team Inhouse Service en ben je werkzaam bij onze opdrachtgever Inproba in Baarn. Inproba is een producent van Aziatische voedselproducten en heeft een prachtige locatie in Baarn waar alle producten geproduceerd en verpakt worden.

Wat ga je doen?

Als Inhouse Recruiter ben jij samen met een collega van Werkis verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste medewerkers voor Inprobra. Een uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is! Je bent veel in contact met werkzoekenden en enthousiasmeert en informeert hen over de mogelijkheden bij Inproba. Je voert selectiegesprekken met kandidaten en verzorgt het indiensttredingsproces. Wanneer je de flexkrachten geplaatst hebt bij Inproba ben je tevens hun eerste aanspreekpunt. Dankzij je betrokkenheid en enthousiasme weet jij de flexkrachten aan je te binden en te motiveren.

Naast het contact met de flexkrachten heb je nauw contact met de contactpersonen van Inproba. Samen met hen breng je de personeelsbehoefte in kaart en vertaal je dit naar een korte- en lange termijnplanning. Je weet altijd wat er speelt binnen de organisatie en speelt hier proactief op in. Jij haalt voldoening uit het realiseren van een optimale klanttevredenheid!

Dit is de perfecte functie voor iemand die houdt van dynamiek, snel schakelen en commercieel resultaat boeken!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal een mbo 4 diploma;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent proactief, enthousiast en klantgericht;
 • Je bent stressbestendig en houdt ervan om veel ballen tegelijk hoog te houden;
 • Je bent flexibel en verantwoordelijk; jij zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt!

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris tussen de € 2.000 - € 2.500 afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Solliciteren?

Zie jij jezelf werken als Inhouse Recruiter bij Werkis / verder met werk? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer door middels onderstaand formulier je cv naar ons op te sturen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Cindy Alferink via 06-82476815 of calferink@ddfpeople.nl.

Reageren op deze vacature

Maximaal 5 documenten

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.