Nederlands
Actueel
Bart prins is de nie...

7 februari 2024

Bart Prins is de nieuwe algemeen directeur van Bureau Techniek

Nieuws

DDFP 2402 Post Bart Prins 01 bannermaat website
banner shape

Bart Prins vervult sinds kort een nieuwe rol: hij heeft Erwin Ketel opgevolgd als algemeen directeur van Bureau Techniek. Bart wil medewerkers optimaal faciliteren bij hun werk en ontwikkeling, zodat zij kandidaten succesvol kunnen bemiddelen naar een technische baan. Zijn ambitie is om Bureau Techniek te laten uitgroeien tot een gevestigde naam in heel Noord- en Midden-Nederland.

Met deze ambitie gaat Bart verder op de ingeslagen weg. In de afgelopen drie jaar richtte hij zich als commercieel directeur op de marketing en sales van Bureau Techniek. “Toen ik begon, waren er zes medewerkers in dienst. Dankzij deze ‘cultuurdragers’ zijn we tijdens onze groei dicht bij onszelf gebleven. We zorgen ervoor dat kandidaten een baan vinden die bij hun talenten past en dat werkgevers met een sterk team kunnen bouwen aan hun toekomst.” Deze aanpak is succesvol. “We hebben inmiddels vijftig medewerkers en werken vanuit vier vestigingen voor toonaangevende technische bedrijven in Noord- en Midden- Nederland. Aan mij de taak om hieraan sturing en structuur te geven.”

Werken aan ontwikkeling

Als algemeen directeur is Bart nu verantwoordelijk voor heel Bureau Techniek. In de afgelopen periode droeg zijn voorganger Erwin Ketel steeds meer taken over, zodat hij er op zijn eigen manier invulling aan kon geven. “DDF People heeft mij een mooi ontwikkelpad geboden, waardoor mijn nieuwe functie als een logische vervolgstap voelt”, zegt hij. “Ik draag op mijn beurt weer bij aan de groei van medewerkers binnen Bureau Techniek. Daarvan krijg ik energie. Onze mensgerichte, ambitieuze cultuur maakt het mogelijk om samen stappen te zetten. Zo kunnen we doen waar we goed in zijn: beschikbaar talent in de techniek aan prachtige werkgevers helpen.”

Waardevolle partner

Het streven is om in Noord- en Midden-Nederland nog meer vestigingen te openen. De krapte op de arbeidsmarkt wordt namelijk steeds groter, zeker in de techniek. “We vinden het belangrijk om mensen enthousiast te maken voor deze prachtige en innovatieve sector”, vertelt Bart. “Of het nu gaat om een ervaren professional of iemand die zich wil laten omscholen, er zijn volop mogelijkheden. Bij Bureau Techniek bieden we passende banen en diverse opleidingen. Met deze brede dienstverlening zijn we voor technische bedrijven een waardevolle partner op het gebied van talentvol bemiddelen.”

Bureau Techniek is DDF People Member. Dat Bart zo snel stappen heeft gezet, past bij het beleid van DDF People. Medewerkers kunnen zich ontwikkelen en krijgen de kans om ambities waar te maken. We wensen Bart veel succes in zijn nieuwe rol als algemeen directeur!

Deel dit artikel

Gerelateerde items

BP 01369
shape background

Nieuws

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

Bekijk alle items