Nederlands
Actueel
Ceo erwin ketel vier...

15 april 2024

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Nieuws

BP 01369
banner shape

Ondernemers en medewerkers helpen bij hun ontwikkeling. Daarvan krijgt Erwin Ketel al 12,5 jaar lang elke dag energie. Deze maand viert de CEO van DDF People zijn koperen jubileum. Een mooi moment om samen terug te blikken en vooruit te kijken.

Op een hete zomerdag in 2011 stapte Erwin voor het eerst binnen bij uitzendbureau Werkis in Kampen, de DDF People Member waarmee het allemaal begon. Eigenaar Gerben Post zocht een commercieel adviseur die hem kon helpen bij de groei van zijn bedrijf. Hoewel Erwin de opleiding Management, Economics and Law nog aan het afronden was, leek hem dat een leuke uitdaging. Vooral het ondernemende klimaat bij Werkis sprak hem aan.

“Werkis is een organisatie waar het draait om ontwikkeling en klanttevredenheid. Talenten worden optimaal benut om zowel medewerkers als opdrachtgevers verder te helpen”, vertelt hij. “Ook ik kreeg de ruimte om me van mijn beste kant te laten zien. Daarbij werd ik gedreven door mijn winnaarsmentaliteit. Ik doe er altijd alles aan om van iets een succes te maken.”

Zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Erwin ontwikkelde zich snel. In 2014 werd hij vestigingsmanager van Werkis in Kampen en een paar jaar later groeide hij uit tot mede-eigenaar van het bedrijf. “Gerben gaf mij de kans om steeds weer nieuwe stappen te zetten. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Door uitdagingen aan te gaan, leerde ik mezelf beter kennen. En namen mijn zelfbewustzijn en zelfvertrouwen toe.”

In 2023 volgde hij Gerben op als CEO van DDF People, de groeiversneller achter Werkis en meer dan twintig andere bedrijven in Noord- en Midden-Nederland. “In de afgelopen periode hebben we onze organisatie verder geprofessionaliseerd. We bieden onze DDF People Members financiële ondersteuning, een uitgebreid managementprogramma, een groot netwerk en hoogwaardige expertise op het gebied van Finance, HR, Legal, IT en Facilities.”

Gezond fundament

Hoewel de DDF People Members van elkaar verschillen, hebben ze één ding gemeen: ze willen van betekenis zijn. Zo maakt Meester en Meester recht toegankelijk, zet Etran zich in voor de klimaatdoelen en wil de Green Resource Group de wereld van genoeg voedsel voorzien. Erwin: “DDF People zorgt voor een gezond fundament. Op basis daarvan kunnen ondernemers en medewerkers floreren en hun bedrijf vanuit gezamenlijke waarden laten groeien.”

Inmiddels zijn er binnen DDF People in totaal bijna driehonderd ondernemers en medewerkers actief. “Zij krijgen bij ons de kans om hun talenten te benutten, waardoor ze zich – net als ik in de afgelopen 12,5 jaar – kunnen ontwikkelen. Door op alle fronten de juiste ondersteuning te bieden, maken we snelheid. En zijn we met elkaar in staat om in korte tijd serieuze bedrijven op en uit te bouwen.”

Continu verbeteren

Erwin heeft de drive om met een positief-kritische blik te blijven verbeteren. Deze ambitie wordt binnen DDF People gedeeld. “Ondernemers en medewerkers willen de beste zijn in hun vakgebied”, zegt hij. “Het geeft mij veel voldoening om daaraan bij te dragen. We werken hard én maken plezier. Iedereen doet waar hij of zij goed in is, waardoor we van betekenis zijn voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Met deze visie bouwen we samen aan de toekomst. En gaan we voor optimalisatie en duurzame groei.”

Deel dit artikel

Gerelateerde items

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

DDFP 2402 Post Bart Prins 01 bannermaat website
shape background

Nieuws

Bart Prins is de nieuwe algemeen directeur van Bureau Techniek

Bekijk alle items