Nederlands
Actueel
Creativeorange sluit...

1 juni 2023

Creativeorange sluit zich aan bij DDF People

Nieuws

Coddf
banner shape

Creativeorange uit Zwolle sluit zich vanaf 1 juli 2023 aan bij DDF People. Het is een logische stap voor het bedrijf, dat al bijna tien jaar als strategische partner met DDF People samenwerkt. Door de samenwerking te versterken, nemen de synergievoordelen toe én kan Creativeorange zich verder ontwikkelen als solide bedrijf in maatwerkoplossingen voor het internet.

Jaco Tijssen en Robin Wissink zijn de oprichters van Creativeorange. Ze begonnen in hun studententijd met ondernemen en maakten hun samenwerking in 2013 officieel. Sindsdien ontwikkelen ze maatwerkoplossingen voor het internet. Dat kan een website zijn, maar ook een klanttevredenheidsonderzoek, boekingsplatform of medewerkersportaal. “Op basis van specifieke vragen creëren we innovatieve oplossingen met een passende uitstraling. Onze kracht is dat we dit goed willen doen. Hierdoor zijn we in de afgelopen jaren snel gegroeid. Met ons team werken we inmiddels voor uiteenlopende opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.”

Ondersteuning

Het bijbenen van die groei vraagt om een sterk fundament en een duidelijke strategie. Door bij DDF People aan te sluiten, ontstaat meer ruimte om daaraan te werken. Jaco, die algemeen directeur wordt, heeft geen omkijken meer naar Finance, HR, Legal, IT, Facilities en Backoffice. Ook start hij binnenkort met het DDF People Management Programma, dat hem helpt om in elke bedrijfsfase de juiste keuzes te maken. “Dankzij de ondersteuning kan ik me focussen op de toekomst van het bedrijf. In combinatie met de synergievoordelen binnen DDF People weet ik zeker dat er mooie nieuwe kansen op ons pad komen.”

Mensgericht

Robin zet een stap terug, maar blijft als aandeelhouder, adviseur en product owner bij Creativeorange betrokken. Hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “DDF People vindt, net als wij, dat medewerkers en opdrachtgevers op de eerste plaats staan. Hoewel er in de dagelijkse praktijk niet veel verandert, kunnen we medewerkers meer mogelijkheden bieden om zich te ontwikkelen. Verder staan we als bedrijf sterker, wat zorgt voor meer continuïteit richting opdrachtgevers. Ook het netwerk van DDF People is waardevol: met zóveel expertise op de achtergrond kunnen we een nóg completer antwoord geven op complexe vragen.”

Strategie van morgen

In de afgelopen jaren was Creativeorange van betekenis voor vrijwel alle DDF People Members. Erwin Ketel, CEO van DDF People, is dan ook blij dat het bedrijf zich aansluit. “We kunnen onze samenwerking nu verder versterken”, zegt hij. “We weten uit ervaring welke kwaliteit Creativeorange nastreeft en levert. Daarbij liggen we op één lijn als het over kernwaarden en drijfveren gaat. De medewerkers zijn toegewijd en betrokken en denken vanuit een samenwerkende houding mee. Met onze ondersteuning komt er, naast de operatie van vandaag, meer aandacht voor de strategie van morgen. Dat biedt perspectief voor de toekomst.”

DDF People

DDF People is een startup-incubator voor ondernemende professionals met een ambitieus businessplan. De organisatie bestaat inmiddels uit bijna dertig start-, scale- en grown-ups in heel Noord- en Midden-Nederland. Met investeringen, een managementprogramma, sterk netwerk en innovatieve serviceorganisatie krijgen de DDF People Members de ruimte om hun talenten te benutten. Zo kunnen ze pionieren, groeien en het verschil maken in hun vakgebied.

Deel dit artikel

Gerelateerde items

BP 01369
shape background

Nieuws

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

Bekijk alle items