Nederlands
Actueel
Martijn ruitenberg o...

27 januari 2023

Martijn Ruitenberg ontwikkelt zich tot mede-eigenaar van Brainpink

Nieuws

DDFP 2301 Post Martijn 01 bannermaat website kopiëren
banner shape

Martijn Ruitenberg mag zich sinds kort mede-eigenaar van Brainpink noemen. In zijn nieuwe rol als Managing Director is hij verantwoordelijk voor de strategie van de marketingstudio. Daarbij werkt hij samen met een veelzijdig team van creatieve professionals.

In het najaar van 2021 startte Martijn als Commercieel Projectmanager bij Brainpink. Al snel stroomde hij door naar de functie van General Manager. Sindsdien richt hij zich op de strategie van de marketingstudio. “Van positionering tot processen, ik kreeg in het afgelopen jaar alle vrijheid om te werken aan de ontwikkeling van Brainpink. Dat ik nu mede-eigenaar en Managing Director ben, is voor mij een mooie stap. Hiermee heb ik nu officieel de eindverantwoordelijkheid.”

Sterke partner

Martijn kan niet zonder zijn team van creatieve professionals. “Samen hebben we ons ingezet om te staan waar we nu staan. We werken voor organisaties die ambitieus zijn, net als wij, en ondersteunen bij uiteenlopende activiteiten. Van volledige offline marketing tot uitsluitend online marketing en alles daartussenin, met ons veelzijdige team zijn we een sterke partner.”

Doorgroeien

Het concept van Brainpink sluit aan bij de behoefte van nu, waardoor de marketingstudio in de afgelopen periode een mooie groei heeft doorgemaakt. “We zijn op de juiste weg. En dat geeft vertrouwen voor de toekomst. In de komende jaren wil ik Brainpink verder uitbouwen, zodat we met ons team voor nog meer gave opdrachtgevers kunnen werken.”

Brainpink is DDF People Member. Dat Martijn zo snel stappen heeft gezet, past bij het beleid van DDF People. Medewerkers kunnen zich ontwikkelen en krijgen de kans om ambities waar te maken. We wensen Martijn veel succes in zijn nieuwe rol als mede-eigenaar en Managing Director!

Deel dit artikel

Gerelateerde items

BP 01369
shape background

Nieuws

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

Bekijk alle items