Nederlands
Actueel
Warm weerzien tijden...

23 juni 2023

Warm weerzien tijdens de jaarlijkse zomerborrel

Nieuws

BP 08224
banner shape

Zand tussen je tenen, hamburgers op de barbecue en een koelkast vol zomerse drankjes. Op vrijdag 16 juni organiseerden we de jaarlijkse DDF People-zomerborrel. Maar liefst 180 medewerkers van alle DDF People Members kwamen voor een warm weerzien naar stadsstrand Blue Bayou in Zwolle.

De hoge opkomst lag niet alleen aan het mooie weer. De zomerborrel is voor medewerkers hét moment om in een ontspannen sfeer collega’s van andere DDF People Members te ontmoeten. Omdat iedere DDF People Member zelfstandig werkt en eigen bedrijfsactiviteiten organiseert, zien medewerkers binnen DDF People elkaar niet elke week. Momenten samen zijn dus van belang.

Verbinding

“Elk jaar organiseren we een zomerborrel en een padeltoernooi om onze DDF People Members met elkaar in verbinding te brengen”, vertelt Jannika Uitslag, Head of People & Culture bij DDF People. “Het versterken van het DDF People-netwerk is waardevol. Medewerkers hebben een leuke avond en leren elkaar beter kennen. Dat levert interessante samenwerkingen en mooie vriendschappen op.”

Positieve energie

Tijdens de gezamenlijke activiteiten ervaren medewerkers dat ze deel uitmaken van een grote organisatie. “Daar sta je niet elke dag bij stil”, zegt Jannika. “Wanneer we elkaar ontmoeten, voel je direct de vertrouwde DDF People-cultuur. Alle medewerkers zijn oprecht betrokken, gaan voor een hoge klanttevredenheid en willen zich blijven ontwikkelen. Deze gezamenlijke drijfveren zorgen voor veel positieve energie!”

BP 08676
BP 08695
BP 08666
BP 08443
BP 08418
BP 08305
BP 08246

Deel dit artikel

Gerelateerde items

BP 01369
shape background

Nieuws

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

Bekijk alle items